Close

Workshops en trainingen

NW-Psychologie verzorgt verschillende trainingen en cursussen binnen o.a. het postdoctorale onderwijs van de Centrale RINO groep Utrecht/Leiden en Rotterdam.

Tevens geeft NW-Psychologie (incompany) trainingen en workshops en is zij intervisie begeleider.

Een greep uit de trainingsmogelijkheden die NW-Psychologie biedt:

Basis en verdiepingstraining Psychodiagnostiek
Zorgvuldig werken met de dynamische profielinterpretatie
 
Integratie van psychodiagnostiek en behandeling
 
Casuïstiekbesprekingen
 
Omgaan met moeilijke mensen
 
Cognitieve gedragstherapie
 
Protocollair behandelen
 
Werken met een behandelplan - het vormgeven van behandelingen
Parallelprocessen

Maar ook een individuele afspraak (of dagdeel) om bijgespijkerd te worden kan ook:
Bv inhoudelijke bijgespijkerd worden (Diagnostiek, pathologie etc), of hulp bij het opzetten van een jaarcasus in kader van opleiding, of intercollegiale consultatie op grond van een psychologisch onderzoek is mogelijk.

Intervisie trajecten
Intervisie draagt bij aan professionalisering. In een kleine groep van collega’s brengt een deelnemer een casus in die hem of haar bezighoudt. Via een uitgekozen methode brengt een collega een actuele vraag in. Vervolgens volgen open vragen of reflecties van anderen. Intervisie stimuleert dan ook het vinden van antwoorden op – soms vastzittende – professionele situaties en dilemma’s.

NW-Psychologie kan als intervisiebegeleider jullie intervisiegroep helpen structureren en begeleiden. Zij is niet 1 van het team en kan vanuit een helicopterview en holistische visie begeleiden om zo de intervisie groep op weg te helpen, of verder te helpen.

Een startende intervisiegroep heeft na ongeveer vier begeleide sessies genoeg bagage om zelf intervisies te organiseren. Dit is uiteraard afhankelijk van het startniveau van de groep. Natuurlijk krijgt de intervisie groep diverse materialen aangereikt om zelf mee te werken. Maar je kunt er ook voor kiezen structureel een externe intervisiebegeleider als voorzitter van de groep bij je intervisie aan te trekken. Neem vooral contact op voor de vele mogelijkheden die er zijn.

Neem vooral ook contact met mij op en dan bespreken we samen de wensen en mogelijkheden en dan zorgen we voor een mooi op maat gemaakt trainingsaanbod!

KOSTEN
Onderwijs en trainingen
Op aanvraag - een offerte op maat.
Algemene Voorwaarden